Een goede band met de leden: voor een vereniging van levensbelang.  

Maar hoe creëer je die band? Hoe bouw je die uit?  En hoe zorg je dat nieuwe leden je weten te vinden? CommunityMatters helpt verenigingen bij het beantwoorden van deze vragen.

Begeleiding op maat,
van begin tot eind

Met op maat gemaakte community managementprogramma’s betrekken we de leden bij de vereniging en werven we nieuwe leden. En we komen in actie! We gaan actief aan de slag met de programma’s. Creatie, uitvoering en evaluatie, onze experts begeleiden het gehele traject.

Onze services

Stakeholders management

Wij weten dat voor het welslagen van een programma ook het stakeholderveld van de vereniging moet worden meegenomen. Ook hierin nemen wij u werk uithanden: stakeholder management is integraal onderdeel van ons community management.

Lees meer

Organisatieadvies

Bent u op zoek naar een partij die met u meedenkt en adviseert? Onze ruime ervaring op het gebied van Community Management en het verenigingsleven zetten wij graag in om u te helpen net dat extra stapje te kunnen zetten om uw leden te binden en te enthousiasmeren.

Lees meer

Ledenportals

Uw leden loggen in op uw website of app. En dan? Worden zij omvergeblazen door de unieke opties die u daar aan uw leden biedt? Wij ondersteunen u om ook “achter de inlog” de toegevoegde waarde van het lidmaatschap zichtbaar te maken.

Lees meer

Website & database beheer

Uw leden vinden u online op uw website. Wat zien zij daar en wat is de uitstraling van de website? Wij hebben ruime ervaring met het ontwikkelen en beheren van websites en databases en zijn graag de schakel tussen u en uw IT-leverancier. Wij spreken de IT-taal.

Lees meer

(Online) meet ups

Wij ondersteunen u graag bij de organisatie van uw congres. Van het bidproces tot en met de evaluatie helpen wij. Wij streven ernaar om de organisatie voor u zo makkelijk mogelijk te maken en u daarbij veel werk uit handen te nemen.

Lees meer

Nieuwsbrieven

Nog altijd zijn nieuwsbrieven een van de meest effectieve manieren om te communiceren met uw leden. Een duidelijk leesbare nieuwsbrief met onderwerpen die voor de leden interessant zijn verhoogd de betrokkenheid van leden bij de vereniging.

Lees meer

Wervingsacties

Essentiële vragen voor het voortbestaan van een vereniging. Concrete wervingsacties met concrete resultaten, daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.‍

Lees meer

Social media management

Online zichtbaarheid is van levensbelang voor uw vereniging. Uw leden gebruiken verschillende platformen en dat is dan ook waar u met uw leden kan communiceren. Met een gedegen Social Mediastrategie ondersteunen wij u organisatie.

Lees meer

Online congressen

Wij streven ernaar om de organisatie voor u zo makkelijk mogelijk te maken en u daarbij veel werk uit handen te nemen, van bidproces tot en met de evaluatie.

Lees meer

Wil je niets missen?

Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Bedankt! We hebben je bericht ontvangen en nemen snel contact op.
Oeps! Er ging iets mis.