Een goede band met de leden: voor een vereniging van levensbelang.  

Maar hoe creëer je die band? Hoe bouw je die uit?  En hoe zorg je dat nieuwe leden je weten te vinden? CommunityMatters helpt verenigingen bij het beantwoorden van deze vragen.

Begeleiding op maat,
van begin tot eind

Met op maat gemaakte community managementprogramma’s betrekken we de leden bij de vereniging en werven we nieuwe leden. En we komen in actie! We gaan actief aan de slag met de programma’s. Creatie, uitvoering en evaluatie, onze experts begeleiden het gehele traject.

Onze services

Stakeholders management

Stakeholder management is integraal onderdeel van ons community management, ook hierin nemen wij u werk uithanden.

Organisatieadvies

Onze ruime ervaring op het gebied van Community Management en het verenigingsleven zetten wij graag in om u te helpen net dat extra stapje te kunnen zetten om uw leden te binden en te enthousiasmeren.

Ledenportals

Uw leden loggen in op uw website of app. En dan? Wij ondersteunen u om ook “achter de inlog” de toegevoegde waarde van het lidmaatschap zichtbaar te maken.

Website & database beheer

Wij hebben ruime ervaring met het ontwikkelen en beheren van websites en databases en zijn graag de schakel tussen u en uw IT-leverancier. Wij spreken de IT-taal.

(online) Meet ups

Elkaar tegen komen, fysiek of online. Een vereniging is een netwerk waarbij elkaar ontmoeten noodzakelijk is. Van start tot finish, wij initiëren, organiseren en hosten de meet ups van uw vereniging.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven zijn een van de meest effectieve manieren om te communiceren met uw leden. Wij zorgen voor een duidelijk leesbare nieuwsbrief met onderwerpen die voor de leden interessant zijn.

Wervingsacties

Essentiële vragen voor het voortbestaan van een vereniging. Concrete wervingsacties met concrete resultaten, daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Social Media Management

Met een gedegen Social Mediastrategie ondersteunen wij uw organisatie en vergroten uw online zichtbaarheid.

(online) Congressen

Wij streven ernaar om de organisatie voor u zo makkelijk mogelijk te maken en u daarbij veel werk uit handen te nemen, van bidproces tot en met de evaluatie.

Laten we aan de slag gaan!

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact op.

Bedankt! We hebben je bericht ontvangen en nemen snel contact op.
Oeps! Er ging iets mis.