Onze klanten

Door de jaren heen hebben wij onder meer de volgende verenigingen en stichtingen mogen helpen met hun Community Management:

Tee mannen die online congres voorbereiden

Het gaat niet om wat we zeggen, het gaat om wat wij samen doen.

Sinds 2019 helpen wij verenigingen en stichtingen daadkrachtig in verbinding te staan met hun leden. Willen jullie de betrokkenheid vergroten bij jullie vereniging? Of actief aan de slag met Ledenwerving? Dan zijn wij de juiste partij! 

Van Social Media Management tot Stakeholders Management en van Ledenportals tot Online congressen - ons doel is om jullie ledenbetrokkenheid te vergroten en nieuwe leden te werven. Wij ondersteunen bij complete trajecten, maar leveren ook specifiek maatwerk om jullie vereniging of stichting zo goed mogelijk te ondersteunen.

Lees hier meer over welke services wij bieden.

Partners

Samen met verschillende partners bieden wij verenigingen ondersteuning bij het vergroten van de betrokkenheid van de leden. Om verenigingen in alle volledigheid van dienst te kunnen zijn werken wij onder meer samen met:

Secretariële diensten, backend en digitalisering van congressen

Professionalisering van verenigingen en aanverwante organisaties

Marketing en communicatie specifiek voor de IT-sector

Quote

Onze samenwerking met CommunityMatters heeft voor onze klanten positieve resultaten opgeleverd. We zijn gezamenlijk in staat geweest om het community gevoel te versterken en blijven op actieve wijze onder klanten daarin ondersteunen.

Quote

Met CommunityMatters werken wij actief samen voor een landelijke beroepsvereniging. Deze samenwerking bevalt goed. Gezamenlijk zijn wij in staat om de vereniging te ondersteunen bij het behalen van haar doelstellingen en extra waarde te creëren voor de leden.

Quote

Door de inzet van CommunityMatters is onze online zichtbaarheid, mede dankzij de ontwikkeling van het PSYience-platform, sterk toegenomen. Daarnaast is de actieve medewerking aan de (online) congressen van de vereniging van grote bijdrage geweest

Quote

CommunityMatters is voor ons een betrouwbare partner op het vlak van Community Management en communicatie. De inbreng bij onder andere ledenwerfacties, de organisatie van onze online AV en de ontwikkeling van ons Kennisplatform hebben een positieve bijdrage geleverd aan de vereniging.

Left
Right

Netwerk

CommunityMatters bouwt bruggen tussen verschillende professionals om zo doelstellingen van verenigingen te realiseren. wij werken bijvoorbeeld samen met:

Online Marketing experts

Om de online betrokkenheid te vergroten. Samen geven we de online zichtbaarheid en naamsbekendheid een flinke boost; bijvoorbeeld door verschillende Social Media kanalen in te zetten.

Copywriters en tekstschrijvers

Om het verhaal van de organisatie helder en enthousiasmerend te communiceren; bijvoorbeeld voor het schrijven van inspirerende nieuwsbrieven.

Video- en fotografen

Om evenementen op een professionele en aantrekkelijke manier in beeld te brengen.

Podcastexperts

Om via dit unieke medium nieuwe leden te werven en bestaande leden hechter te verbinden.

Grafisch vormgevers

Om de vereniging als “brand” sterk op de kaart te zetten.

Event experts

Wij werken bijvoorbeeld samen met preferred locaties en entertainment om bezoekers van (online) festiviteiten een memorabele belevenis te geven.

Tee mannen die online congres voorbereiden

Benieuwd hoe wij samen de betrokkenheid vergroten bij jullie vereniging?

CommunityMatters is de spin in het web tussen professionals, partners en verenigingen. Wij hebben één streven: het duurzaam verwezenlijken van de doelen van jullie stichting of vereniging.

Wil je niets missen?

Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Bedankt! We hebben je bericht ontvangen en nemen snel contact op.
Oeps! Er ging iets mis.