Wij zijn
CommunityMatters

Een full service community managementbureau, expert in het ledenmanagement van verenigingen, dat is CommunityMatters. Onze ledenprogramma’s geven invulling aan de toenemende vraag van leden naar ‘meer betrokkenheid bij de vereniging’. Samen creëren we waarde voor het lidmaatschap van de vereniging en bouwen we een echte community!

De customer journey van uw leden

In overleg met de vereniging stellen wij programma’s op met meetbare doelstellingen en concrete actiepunten.

We werken een concept uit

Zorgen dat dit concept wordt uitgerold

Houden de voortgang in de gaten

Sturen waar nodig bij

Evalueren en scherpen aan de hand van die evaluatie het concept weer aan

We hebben daarmee grip op alle stappen in de customer journey en kunnen daardoor goed sturen op resultaat.

Het complexe stakeholderveld

Net zoals jij weten wij dat voor het slagen van een programma ook het vaak complexe stakeholderveld van de vereniging moet worden meegenomen. Op verfrissende wijze is stakeholder management, of het nu gaat om externe stakeholders of bijvoorbeeld vrijwillige besturen, integraal onderdeel van ons community management.

Meet the founder

CommunityMatters is in 2019 opgericht door Frank Westerink, Community Management Expert. In de afgelopen 10 jaar heeft hij op professioneel vlak en als vrijwilliger bestuurslid veel ervaring opgedaan met het creëren, beheren en uitbreiden van communities voor landelijke verenigingen en koepelorganisaties.

Frank Westerink en een enthousiast team van experts ondersteunen verenigingen bij het goede werk dat zij met veel energie en enthousiasme verrichten. Voor de leden én voor de duurzame groei van de vereniging zelf.

Benieuwd wat ons team voor jullie kan betekenen?

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact op.

Bedankt! We hebben je bericht ontvangen en nemen snel contact op.
Oeps! Er ging iets mis.